Στην φωτογραφία διακρίνονται οι παγκόσμιοι πρωταθλητές κωπηλασίας Νίκος και Απόστολος Γκουντούλας και ο δικηγόρος Στυλιανός Χριστομάνος

IDEA GENESIS - KEEP ROWING GREECE

Νομικός σύμβουλος της IDEA GENESIS  (αποκλειστική διαχείριση του marketing της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας -  μεμονωμένων  αθλητικών σωματείων  και αθλητών ).

Παρουσία του γραφείου μας στις εκδηλώσεις τίμησης της Ολυμπιακής Ομάδας Κωπηλασίας στους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ στο ΛΟΝΔΙΝΟ το 2012

Η IDEA GENESIS  (marketing solutionς by  ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΛΑΝΙΔΗΣ) έχει αναλάβει από το έτος 2011 κατ΄ αποκλειστικότητα τον σχεδιασμό και εκτέλεση του marketing της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας , με σκοπό την εν γένει προώθηση και διάδοση της Ομοσπονδίας και του σκοπού της και προς αναζήτηση χορηγών και την επίτευξη  επιχειρηματικών συμφωνιών –συνεργασιών .  

Το δικηγορικό μας γραφείο καλύπτει νομικά την  IDEA GENESIS τα τελευταία 7 χρόνια και υποστηρίζει την καμπάνια της προώθησης του πλάνου ESC 2012-2016 που φέρει τον τίτλο KEEP ROWING GREECE , μεταδίδοντας μεταφορικά το μήνυμα «ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΠΙ».

Οι στόχοι της καμπάνιας είναι δύο :  α) προώθηση της Ελλάδας ως τον απόλυτο κωπηλατικό προορισμό και β) αναζήτηση χρηματοδότησης στο εξωτερικό.

ΛΟΝΔΙΝΟ –ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2012 

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου KEEP ROWING GREECE  της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας την Κυριακή 5 Αυγούστου 2012 στο HELLENIC CENTRE του Λονδίνου. Η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία σε συνεργασία με την πρέσβειρα της στην Μ. Βρετανία κα Χρυσάνθη Λαιμού (Πρόεδρο LIFE ACTION TRUST) διοργάνωσαν την εκδήλωση με αφορμή την τίμηση της Ολυμπιακής Ομάδας Κωπηλασίας και σκοπό την παρουσίαση του πλάνου ESC 2012-2016 , υπό της αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνο-Βρετανικού Επιμελητηρίου.

Στην ως άνω εκδήλωση και σε αυτές που ακολούθησαν παραβρέθηκε ο δικηγόρος του Γραφείου μας Στυλιανός Χριστομάνος με την ιδιότητα του νομικού συμβούλου της IDEA GENESIS και αθλητών της ολυμπιακής ομάδας.