ΝΕΑ

  • ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΗΓΟΡΙΑ 
  • ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ 
  • ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ

Με την υπ’ αριθ. 8568/2014 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης κρίθηκε ότι δεν αντίκειται στο Σύνταγμα η διάταξη της παρ. 3 του άρθρου 975 ΚΠολΔ,  δηλαδή οι απαιτήσεις των ασφαλιστικών οργανισμών π.χ. του Ο.Α.Ε.Ε. (εντολέας μας), οι οποίες αφορούν ασφαλιστικές εισφορές που προέκυψαν ως την ημέρα του πλειστηριασμού  κατατάσσονται προνομιακά στον πίνακα κατατάξεως των δανειστών   και ικανοποιούνται κατά προτεραιότητα πριν από  τις απαιτήσεις των τραπεζών. 

Έκδοση των υπ΄αριθμ. 129 και 130/2014 αποφάσεων του Αρείου Πάγου –

ΕΠΙΔΙΚΑΣΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ για ζημίες από πλημμύρες που προκάλεσε το 2002  η ΔΕΗ σε δενδροκαλλιέργειες εκατοντάδων αγροτών (εντολείς μας) στα χωριά Νησί, Βρυττά και Άγρα του Νομού Πέλλας. 

Νομικός σύμβουλος της IDEA GENESIS  (αποκλειστική διαχείριση του marketing της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας -  μεμονωμένων  αθλητικών σωματείων  και αθλητών ).

Παρουσία του γραφείου μας στις εκδηλώσεις τίμησης της Ολυμπιακής Ομάδας Κωπηλασίας στους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ στο ΛΟΝΔΙΝΟ το 2012

Έναρξη συνεργασίας   του Δικηγορικού  γραφείου  με την εταιρία  NORTH GROUP consultans και την εταιρία  RΕΜΟΝΤ constructions.   

Στόχος της συνεργασίας: η παροχή ολοκληρωμένου πακέτου, νομικών, χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, αρχιτεκτονικών και κατασκευαστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό,  ειδικότερα στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης (Ρωσία, Ουκρανία, Αρμενία κλπ.)